Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het Rapport 'Sleutels van vertrouwen'

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

`Sleutels van vertrouwen'

Het Rapport `Sleutels van vertrouwen'

Onder de titel `Sleutels van vertrouwen' heeft de Registratiekamer op 21 maart een verkennende studie uitgebracht over privacyaspecten van TTP's, PKI en digitale certificaten. In het verleden is al commentaar geleverd op de voorlopige versie van dit rapport. Het rapport erkent dat bepaalde technieken een belangrijke rol kunnen spelen als privacy-enhancing technology. Het is hierbij nodig dat randvoorwaarden die voortvloeien uit de regelgeving, ter bescherming van persoonsgegevens, in acht worden genomen. De drie hoofdthema's van het rapport zijn identiteitsmanagement (zoals het gebruik van persoonsnummers), het verspreiden van informatie binnen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie