Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KSI ICT Services opent nieuwe vestiging in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KSI International NV
Zoek soortgelijke berichten
KSI International NV

KSI ICT Services opent 21 maart nieuwe vestiging in Den Haag

Verhuizing van Lange Voorhout naar Haagsche BlufDe opening
De Haagse Wethouder van Economische Zaken, de heer mr. drs. G.A.A. Verkerk, zal op
21 maart omstreeks 16:45 uur de opening verrichten van het nieuwe pand van KSI ICT Services in Den Haag.
Voorafgaand aan de officiële opening zullen de heer Hans Bijlsma, manager KSI ICT Services, en de Haagse vestigingsmanager Jeroen Heijkoop de genodigden welkom heten. Dit vindt plaats om 16:30 uur. Daarna is er een borrel met een hapje en natuurlijk: haagse bluf!

Aanleiding voor de verhuizing is het feit dat de oude locatie op de Lange Voorhout te krap werd. Jeroen Heijkoop: Lange Voorhout heeft een chique naam, maar nu komen we echt op een toplocatie te zitten. We kunnen de sollicitanten in de toekomst in een betere omgeving ontvangen en zelf prettiger werken. De nieuwe ruimte is bovendien representatiever en iedereen kan het vinden. Het is in hartje Den Haag, tegenover de zogenaamde koektrommel, schuin tegenover de Grote Kerk. De trams stoppen voor de deur!

KSI ICT Services voorheen ITé Groep - heeft zich volledig toegelegd op het aanbieden van tijdelijk en permanent ICT-personeel op MBO- of MBO+
-niveau voor operationele functies. Denk bijvoorbeeld aan systeem- en netwerkbeheerders, helpdeskmedewerkers en PC-installateurs. Maar ook aan field service engineers, migratiemedewerkers, programmeurs, SDH-installateurs en transmissietechnici. KSI ICT Services beschikt over circa 300 professionele en gemotiveerde ICT-ers die kunnen worden ingezet op project-, uitzend- en detacheringbasis. Omdat ICT Services werkt met een tiental regionale vestigingen, kunnen projecten door heel Nederland, maar ook in de rest van de Benelux, worden uitgevoerd.

Vanzelfsprekend werkt KSI ICT Services in voorkomende gevallen nauw samen met de andere service lines van KSI International.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie