Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen bij bedrijfsleiding KLM

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Bron: KLM
Zoek soortgelijke berichten
KLM


01/012


BENOEMINGEN BIJ KLM BEDRIJFSLEIDING

AMSTELVEEN, 21 maart 2001 - De KLM heeft in enkele bedrijfsonderdelen mutaties ingevoerd.

Met ingang van 1 april 2001 is de heer C.J. (Cees) Koster (54) benoemd tot Corporate Information Officer. Hij gaat in deze functie leiding geven aan de strategie-ontwikkeling en uitvoering op het gebied van Information Technology binnen KLM. Per dezelfde datum is de heer drs. M.F.N.E. (Michel) Coumans (49) als opvolger van de heer Koster benoemd tot senior vice president Operations Control Center. De heer Coumans wordt in deze functie verantwoordelijk voor de coördinatie over de KLM-vlootoperatie.

De heer J.H. (Jan) Meurer (54) is per 1 april 2001 benoemd als executive vice president Dienst Cabinepersoneel. In die functie gaat hij leiding geven aan de ruim 8.000 medewerkers van deze dienst. De heer Meurer gaat in deze functie de heer L.J. (Lucas) Asjes (57) opvolgen, die area manager Zuid- en Midden-Amerika wordt, met Miami als standplaats. Eveneens met ingang van 1 april 2001 is mevrouw S.H. (Simone) Wickenhagen (54) benoemd tot vice president Services van de Divisie Passage. Mevrouw Wickenhagen gaat in deze functie de afdelingen Brand Management, Loyalty Management en Catering Inflight Services aansturen.

De heer J. (Jan) Priester (53) is vanaf 1 april de opvolger van de heer Meurer als managing director van het KLM call & service centre Cygnific. De heer Priester is op dit moment director Finance bij Cygnific.

AMS/DR/BK

CORPORATE COMMUNICATIONS (AMS/DR)
Marjolein Schotel
Assistant to Media Relations
tel: 31-20 649 45 45
fax: 31-20 648 80 92
Internet: (secr.mediarelations@klm.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie