Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Gratis bellen op radio538.nl succesvol'

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...>>

Gratis bellen op radio538.nl groot succes
Radio 538 biedt naast gratis internet nu ook gratis bellen

Hilversum, 21 maart 2001 - In de afgelopen twee weken zijn meer dan 2.500 gesprekken gevoerd via de 'gratis bellen'-button op radio538.nl. De bezoekers van de website kunnen gratis bellen met vaste telefoonnummers in Nederland. Radio 538 biedt deze service aan in samenwerking met Rits tele.com.

Wie aangesloten is op het internet en over een PC met microfoon en luidsprekers beschikt, kan via de service gratis bellen. De enige kosten verbonden aan het bellen via internet zijn de eventuele inbelkosten naar de internetserviceprovider. Mensen met een kabel- of ADSL-verbinding bellen gratis. Per gesprek geldt een maximum van vijf minuten, maar je kan daarna direct opnieuw bellen. Het is echter niet mogelijk om naar mobiele telefoons te bellen.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Rits tele.com
Rits tele.com biedt gratis telefonie aan consumenten. Via ikbelgratis.nl kunnen gebruikers gratis bellen naar vaste bestemmingen in 16 landen. Inmiddels hebben zich in Nederland en Duitsland meer dan 100.000 gebruikers voor de gratis bellen dienst aangemeld. Rits tele.com biedt adverteerders unieke e-marketingtechnieken, variërend van targeted bannering (afhankelijk van het land waar naar toe gebeld wordt, de postcode waar vandaan gebeld wordt, leeftijd van de beller of op door de bellers aangegeven interesse profielen) tot geïndividualiseerde aanbiedingen en boodschappen.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie