Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Industrie zoekt samenwerking in Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Bron: Kamer van Koophandel Middelburg
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Middelburg

Industrie zoekt samenwerking in Vlaanderen

Door de aanwezigheid van belangrijke zeehavens is de invloed van ontwikkelingen van de internationale economie in de Euregio Scheldemond nog sneller en heviger voelbaar dan elders. De toename van relaties in een netwerk-economie leidt tot een forse stijging van vervoersstromen. Steeds meer, ook regionale bedrijven nemen via toelevering of sub-contracting, deel aan internationale ketens. Sterke clusters in een regio kunnen bijdragen aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat, voor nieuwe en gevestigde bedrijven. Begin maart hebben de Kamers van Koophandel in Zeeland en het aangrenzende Vlaanderen ruim 80 grotere industriële bedrijven per brief gevraagd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie