Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 21-03-2001 3ePersbericht21maart2001

Politieberichten

Eindhoven: Mishandeling
Woensdagmiddag rond 16.00 uur is op de Verwerstraat een 44-jarige automobilist uit Oir-schot mishandeld. Hij stopte daar om vervolgens teruguit een parkeerplaats op te rijden. Kort achter hem stopte een automobilist die luid begon te toeteren. De bijrijder stapte uit die auto en liep naar de 44-jarige automobilist. Vervolgens trok de onbekende man het portier open en sloeg met gebalde vuist krachtig in het gelaat van de man uit Oirschot. Direct daarna liep de onbekende man terug, stapte in zijn auto en reed snel weg. Het slachtoffer klaagde over pijn aan zijn hoofd. Zijn bril is vernield.

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag omstreeks 17.15 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Marconilaan A. van Leeuwenhoeklaan en de Rondweg een 32-jarige vrouw uit Eindhoven gewond. De vrouw zat als passagier in de door een 35-jarige automobilist uit Eindhoven bestuurde auto. Zij reden over de A. v. Leeuwenhoeklaan naar genoemde kruising. Op de kruising wilde de Eindhovenaar linksaf de Marconilaan inrijden. Door de noodzaak van het verkeer remde hij af. Een achter hen rijdende personenauto, bestuurt door een 54-jarige vrouw uit Veldhoven, zag dat te laat en kon een aanrijding niet voorkomen. De 32-jarige vrouw uit Eindhoven is met nekklachten opgenomen in het Cathariana-ziekenhuis.

Valkenswaard: Winkeldiefstal
Woensdagmiddag om 15.50 uur is in een winkel aan de Van Linschotenstraat een 59-jarige man uit Waalre aangehouden. Hij nam daar een snoeischaar ter waarde van fl. 75,- weg, zonder deze af te rekenen. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Nuenen: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag omstreeks 16.15 uur raakte bij een ongeval op de kruising Soeterbeekse-weg Boord - Soeterbeek een 16-jarige fietster uit Eindhoven gewond. Het meisje fietste over het Boord naar de Soeterbeekseweg richting Soeterbeek. Een 38-jarige automobiliste uit Nederwetten reed over de Soeterbeek richting Nederwetten. Gekomen op genoemde kruising verleende de automobiliste niet de vrije doorgang aan de fietster. De fietster raakte gewond aan haar hoofd. Zij is overgebracht naar het Diaconessenhuis.

Leende: Snelheidscontrole
Woensdagmiddag tussen 14.20 en 16.35 uur is op de Langstraat een snelheidscontrole ge-houden. Van de 398 gecontroleerde voertuigen reden er 64 te hard. Zij kregen een proces-verbaal.

Son: Aanrijding met gewonde
Woensdagmorgen omstreeks 11.50 uur raakte bij een ongeval op de Verlengde Kennedy-laan een 27-jarige vrachtwagenbestuurder uit Mariahout gewond. In een daar gelegen bocht kantelde, door onbekende oorzaak, zijn vrachtauto met oplegger. Hij verloor daarbij vijf betonnen heipalen. Een van de heipalen raakte een naast hem rijdende bestelbus. De bestelbus liep daarbij lichte schade op. De bestuurder uit Mariahout is met hersenletsel over-gebracht naar het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg.

Deurne: Diefstal uit parkeerautomaten
Afgelopen nacht zijn op diverse locaties in de gemeente Deurne meerdere parkeerautoma-ten opengebroken. Uit de automaten wordt ongeveer fl. 1.500,- vermist.

Maarheeze: Verkeerscontrole
Woensdagmiddag is op de Stationsstraat een verkeerscontrole gehouden. 25 Weggebrui-kers zijn gecontroleerd. 3 Automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie