Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Doucheinstallaties Zoetermeerse sportzalen legionellavrij

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Doucheinstallaties Van Doornenplantsoen en Den Brabanderhove legionellavrij

De douche-installaties in de sportzalen aan het Van Doornenplantsoen en de Den Brabanderhove zijn weer vrijgegeven voor gebruik. Nadat bij een maandelijkse controle van alle gemeentelijke sportaccommodaties Legionella was geconstateerd, zijn de douche-installaties op 23 januari direct gesloten. Vervolgens heeft de Duinwatermaatschappij Zuid-Holland een risico-inventarisatie uitgevoerd en is een aantal beheersmaatregelen voorgesteld, zoals aanpassing van het leidingnet. Deze maatregelen zijn inmiddels uitgevoerd. Een onafhankelijk laboratorium heeft vervolgens nieuwe metingen heeft verricht. Bij deze controle bleek er geen legionellabacterie meer aanwezig te zijn. Daarom zijn de douche-installaties weer vrijgegeven voor gebruik. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie