Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord Venlo: snelheidscontroles

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 21-03-2001 Mediaberichten 21 maart 2001 (13.45 uur)

SWALMEN Snelheidscontroles

SWALMEN Tijdens snelheidscontroles op de Rijksweg Noord in het kader van het project Samen minder tussen 14 en 20 maart 772 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 72.000 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid is nog niet bekend.

WEERT Geen dronken bestuurders

WEERT Tijdens alcoholcontroles op dinsdagavond tussen 19.00 en 22.30 uur op diverse locaties in Nederweert, Weert en Ospel zijn geen overtreders aangehouden. In totaal werd van 74 bestuurders een ademtest afgenomen.

OSPEL Winkeldief aangehouden

OSPEL Een 33-jarige man uit Helmond is dinsdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Onze Lieve Vrouwestraat op verdenking van diefstal van een slof sigaretten ter waarde van fl. 66,-. De man werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij in het kader van snelrecht een boete kreeg opgelegd van fl. 300,=.

HEEL Caravanbrand

HEEL Een caravan op een camping aan De Peel is dinsdagavond rond 21.15 uur door een uitslaande brand geheel verwoest. De caravan is eigendom van een 55-jarige man uit Haelen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting nadat er in de caravan was ingebroken waarbij onder meer een TV, een schotelantenne en een radio werden ontvreemd. Door de brand is er schade ontstaan aan omliggende caravans. Het totale schadebedrag is nog niet bekend. De politie stelt een nader onderzoek in.

ECHT Dronken chauffeur

ECHT Een 53-jarige automobilist uit Echt is woensdagmorgen rond 02.30 uur aangehouden op de Stationsweg met teveel drank op achter het stuur. Na ademanalyse op het politiebureau kreeg de man een rijverbod opgelegd voor 3 uur. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie