Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichting over energieprogramma´s SAVE en ALTENER

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

16 Jan 2001.

Voorlichting over over energieprogramma´s SAVE en ALTENER op 21 maart

Senter/EG-Liaison, het Nederlandse informatiepunt voor Europese R&D-programma´s organiseert op woensdag 21 maart 2001, in samenwerking met Novem een voorlichtingsbijeenkomst over SAVE en ALTENER. De bijeenkomst zal ingaan op de inhoudelijke en procedurele aspecten van de twee programma´s. Gedurende de bijeenkomst zullen vertegenwoordigers van het Ministerie van Economische Zaken, de Europese Commissie, Novem en EG-Liaison een toelichting geven. De bijeenkomst vindt plaats bij Novem, Catharijnesingel 59 te Utrecht. De toegang is gratis.

Energie en CO2-reductie zijn belangrijke thema´s in het Europese beleid. Met hulp van de programma´s SAVE en ALTENER wil de Europese Commissie daarom innovatieve energieprojecten steunen. Het SAVE-programma heeft als doelstelling het rationeel gebruik van energie binnen de Europese Gemeenschap te stimuleren. ALTENER is gericht op het versnellen van de marktpenetratie van hernieuwbare energiebronnen. Deze programma´s zijn dus interessant voor spelers uit de energiewereld en aanverwante sectoren.

Aanmeldingen en inlichtingen: Senter/EG-Liaison, ir. Stefan Leclaire, Tel.: 070-361 02 50, E-mail: (s.leclaire@egl.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie