Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opent Milieu Informatie Centrum in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-03-16: Wethouder Stolte opent Milieu Informatie Centrum

Woensdag 21 maart opent wethouder Stolte op feestelijke wijze het Milieu Informatie Centrum (MIC) aan de Paviljoensgracht. Het Milieu Informatie Centrum is een kenniscentrum voor iedereen die meer wil weten over natuur en milieu. Ook is het een ontmoetingsplaats voor dialoog over duurzaamheid, leefbaarheid en ecologische basisvorming. Verder organiseert en faciliteert het centrum cursussen, lezingen, debatten en presentaties en is het een bronnen- en ideeënbank voor het voortgezet onderwijs.

Het Milieu Informatie Centrum biedt uitgebreide informatie en documentatie over natuur en milieu aan de hand van computers met internetverbinding en cd-rom, doe-activiteiten, een boeken-, foto-, dia-, en videocollectie en een expositieruimte.

Kennismarkt

Naast de officiële opening is er een kennismarkt. Deze markt laat docenten van het voortgezet onderwijs kennismaken met verschillend lesmateriaal en projecten van diverse organisaties zoals: Codename Future, stichting Globe, veldstudiecentrum Hei- en Boeicop, de mondiale voetdruk, het Museon, het Heempark en de gemeente Den Haag.

Het Milieu Informatie Centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 16.30 uur, Paviljoensgracht 3. Voor meer informatie: afdeling Milieucommunicatie, telefoon (070) 305 2300 of e-mail, (milieucommunicatie@dsb.denhaag.nl).

16 maart 2001

last update: 16 maart 2001 ;pag.: 6444; auteur: 77 16 maart 2001 - pag. 6444 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie