Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Flevoland controleert vervoersverbod vee

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Gehele regio 21-03-2001 Controle vervoersverbod
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Controle vervoersverbod
FLEVOLAND De politie heeft vanaf dinsdagmiddag controles uitgevoerd op naleving van het vervoersverbod op vee. Omdat in Oosterwolde (bij Elburg) verdenkingen waren op mond- en klauwzeer gold voor een klein gedeelte van Flevoland (Dronten en een deel Noordoostpolder) een zeer streng vervoersverbod: vervoer van alle soorten vee of onderdelen daarvan is verboden. De politie heeft tien extra agenten in dienst geroepen om de controles uit te voeren.
Mocht de politie verdachte voertuigen tegenkomen dan wordt de Algemene Inspectiedienst (AID) ingeschakeld. Zij bepaalt welke stappen er vervolgens ondernomen moeten worden. Voor resultaten van de controles kunt u zich wenden tot de Persvoorlichting van de AID (tel: 070 378 40 24). Voor meer achtergrondinformatie kunt u bellen met de Publieksinformatielijn van de Rijksdienst voor Vee en Vlees, tel: 0800
- 1556.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie