Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 21 maart 2001

Start Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars Belangenvereniging voor de professionele partycateraar opgericht

WOERDEN - 21 maart 2001 - Vandaag is de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars opgericht: een antwoord op de groeiende vraag uit de markt van professionele partycateraars en bovendien een uniek initiatief in Europa. De Vereniging gaat haar leden met name adviseren op het gebied van opleidingen, hygiëne, arbo-zaken en milieukwesties, laat gericht marktonderzoek doen en zet benchmark-trajecten op.

"Professionele partycatering is een specialistisch full-service product. Daarmee willen onze leden zich onderscheiden in de markt. Dit niveau van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie