Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplannen gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Bestemmingsplannen

Goedgekeurde plannen
Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben bij besluit van 22 februari 2001, nummer 727689, goedgekeurd de gedeeltelijke herziening van de voorschriften van de bestemmingsplannen De Hurk 1988, Achtse Barrier 1996, Mensfort-Rapenland 1996, Centraal Woensel, Acht Noord C, I Acht Noord C, Stratum buiten de ringweg en Gestelse Ontginning 1993.

Dit bestemmingsplan, dat betrekking heeft op de actualisering van de voorschriften inzake de toelaatbaarheid van perifere detailhandel op bedrijfsterreinen, is door de gemeenteraad gewijzigd vastgesteld in zijn vergadering van 13 november 2000.
Het besluit van Gedeputeerde Staten, alsmede het bestemmingsplan, liggen voor eenieder ter inzage met ingang van 22 maart 2001 tot en met 2 mei 2001 op werkdagen tijdens kantooruren in de leeshoek van het Informatiecentrum van het Stadskantoor en bij de sector Bouw- en Woningtoezicht in het gebouw van de Technische Diensten. Aangezien niemand tijdig bedenkingen tegen het plan aan Gedeputeerde Staten heeft kenbaar gemaakt, zijn slechts belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig bedenkingen aan Gedeputeerde Staten kenbaar te maken, bevoegd bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep in te stellen.
Binnen de beroepstermijn kunnen degenen, die beroep hebben ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen. Beroepschriften respectievelijk verzoeken om voorlopige voorziening dienen te worden gericht aan de Afdeling respectievelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie