Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 21-03-2001 District Heerlen
Heerlen

Persbericht

Heerlen; Bromfietsdieven aangehouden
In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 02.30 uur, werden op de Meppelstraat een 15- en een 17-jarige inwoner uit Heerlen aangehouden. De twee werden betrapt toen zij in een brandgang aan een bromscooter aan het sleutelen waren. Dankzij een oplettende buurtbewoner konden agenten het tweetal inrekenen. Een van hen bekende de scooter te hebben gestolen.

Heerlen; Bejaarde vrouw van handtas beroofd
Twee tot nu toe onbekende jongens hebben dinsdagmorgen omstreeks 11.30 uur op de Bekkerweg, ter hoogte van de Dr. Jaegerstraat een 71-jarige inwoonster uit Heerlen van haar handtas beroofd. De twee naderden de vrouw van achteren, waarna op zeker moment een van hen de tas uit handen van de vrouw griste en beiden vervolgens hard wegrenden de Dr. Jaegerstraat in. Korte tijd later werd de tas met uitzondering van de portemonnee op de Bekkerweg terugevonden.
Van de daders ontbreekt elk spoor.

A.J.M. Boosten Bureau Voorlichting; PR tel.: 045 - 4003050

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie