Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Click Commerce partner briefing MS 'HailStorm'-aankondiging

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Click Commerce één van de demonstraties tijdens Microsoft 'HailStorm'-aankondiging

Interactie tussen alle mogelijke web-apparaten, -toepassingen en -diensten maakt business-to-business e-commerce nog interessanter

Hoofddorp, 21 maart 2001 - Click Commerce, (Nasdaq: CKCM), vooraanstaand leverancier van channel managementsoftware en -oplossingen, was één van de vijf partners die eerder deze week tijdens Microsoft's pers- en analistenbriefing over .NET een rol speelden. Tijdens de briefing demonstreerde Bill Gates, bestuursvoorzitter en chief software architect van Microsoft, voor de eerste keer in het openbaar Microsoft .NET technologieën. De technologie, die de codenaam 'HailStorm' heeft meegekregen, zal naar verwachting business-to-business e-commerce naar een hoger niveau tillen. 'HailStorm' maakt een betere communicatie met zakenpartners mogelijk via alle bestaande toepassingen, apparaten of diensten die verbonden zijn met internet.

Microsoft's 'HailStorm' technologieën hebben de vorm van een aantal stapelbare diensten. Dankzij deze diensten kunnen klanten van Click Commerce bestaande relaties met partners en klanten verder verbeteren, nieuwe klanten aantrekken door meer relevante en beter gepersonaliseerde aanbiedingen, en een nauwe integratie realiseren met de bedrijfssystemen van hun partners.

"Microsoft's .NET is een overtuigende visie voor de volgende generatie internet, die een betere samenwerking binnen en tussen ondernemingen mogelijk maakt," zegt Michael W. Ferro, Jr., oprichter, bestuursvoorzitter en CEO van Click Commerce. "Click Commerce zal 'HailStorm' integreren in ons bestaande platform, zodat onze klanten de samenwerking met hun distributiepartners daarmee kunnen verbeteren. Informatie wordt immers op ieder moment, op iedere plaats en op ieder apparaat in real time beschikbaar. Click Commerce is enthousiast over de .NET strategie, omdat het ons kansen biedt om onze voorsprong in het aanbieden van channel managementoplossingen te vergroten. En daarmee helpen we onze klanten nog beter om de kracht van hun bestaande distributiekanalen te ontketenen."

Bezoek voor meer informatie over Microsoft HailStorm en Click Commerce www.clickcommerce.com/html/press.html of
microsoft.com/presspass/events/hailstorm

Over Click Commerce

Click Commerce (Nasdaq: CKCM) is een toonaangevend aanbieder van Channel Managementsoftware en -diensten die multinationals in staat stellen om via internet met hun handelspartners samen te werken in een besloten elektronische marktplaats. Onder meer American Standard, Black & Decker, Delphi, Emerson Electric, Equistar, Kawasaki, Lubrizol, Mitsubishi, Motorola en Volvo gebruiken Click Commerce oplossingen voor het beheren van hun complexe distributiekanalen. Met haar geïntegreerde e-business platform en bewezen reeks toepassingen, stelt Click Commerce grote ondernemingen in staat om hun merkentrouw, klantentevredenheid en financiële resultaten te verbeteren. Het hoofdkantoor van Click Commerce bevindt zich in Chicago. Het bedrijf heeft Europese kantoren in Amsterdam, Londen, München en Parijs. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.clickcommerce.com.

Voor meer informatie:

Click Commerce, Jennifer Amejka, European Marketing Manager, telefoon: +31 (0) 20 666 17 79, e-mail: (amejka@clickcommerce.com)

Footprint Marketing, Annemieke van Herk, public relations, telefoon: +31 (0)20 417 71 77, e-mail: (annemieke@footprint.nl)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie