Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerkingsovereenkomst gemeente Breda & Chassé Park

Datum nieuwsfeit: 21-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

21-03-2001

Chassé Park Breda: beheren als gezamenlijke verantwoordelijkheid
Op 21 maart 2001 is de samenwerkingsovereenkomst tussen gemeente Breda en de op het Chassé Park gevestigde partijen een feit. Door de ondertekening van de samenwerkingsconstructie is het beheer voor dit intensief gebruikte woon-, werk- en verblijfspark een gezamenlijke verantwoordelijkheid geworden. De gemeente is verantwoordelijk voor het regulier beheer. Het additioneel beheer, dat vooral gericht is op het bewerkstelligen van extra veiligheid en netheid, komt voor rekening van bewoners, verhuurders en zakelijke gebruikers die op het voormalige Chasséterrein gevestigd zijn. Aan deze vernieuwende beheerconstructie is de landelijke voorbeeldstatus toegekend. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie