Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersregelaar gemeente Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 22-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Stadskanaal

Verkeersregelaar

22 maart 2001

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft nieuwe regels vastgesteld ten aanzien van de bevoegdheden van verkeersregelaars. Alle aan de weg werkende bedrijven (aannemers, wegenbouw, brandweer, gemeentewerken etc) en verenigingen, clubs (hardloopwedstrijden, wielerronden, avondviersdaagse etc) krijgen met deze nieuwe regels te maken als zij activiteiten ontplooien op de openbare weg, waarbij verkeer moet worden geregeld.

De gemeente organiseert in samenwerking met de Regiopolitie Groningen op 28 maart 2001 om 19.30 uur een voorlichtingsbijeenkomst in het gemeentehuis in Stadskanaal waarbij uitleg wordt gegeven over de verkeersregelaar. Deze bijeenkomst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie