Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 22-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 22-03-2001
1e persbericht 22 maart 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Man na vernieling aangehouden
Een 20-jarige Eindhovenaar is woensdag om 21.00 uur in een woning aan de Iepenlaan aangehouden. De man had, terwijl de bewoners in huis waren, een ruit kapot geslagen en was naar binnen gekomen. De bewoners, moeder(42), zoon(16) en dochter(18), waren naar boven gevlucht en hadden met een gsm de politie gebeld. Deze kon de verdachte, die flink bloedde, aanhouden. Wat de verdachte van plan was wordt uitgezocht. Het was geen bekende van de familie. Hij is ingesloten.

Eindhoven: Dure fles whisky gestolen
Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Echternachlaan. Het is een flatwoning op de eerste verdieping en men is via het balkon en een openstaand raam naar binnengekomen. Daar is een dure fles whisky (fl 7.000,=) gestolen. De bewoner verzamelt dure whiskys. De drank is 50 jaar oud.

Helmond: Verdachte aangehouden na mishandeling en bedreiging Op de Ohmstraat in Eindhoven is woensdag om 23.40 uur een 23-jarige man uit Cuijk en Sint Agatha aangehouden. De man zou betrokken zijn bij een mishandeling op de Heistraat in Helmond, eerder op de avond. Daar was een 37-jarige man uit Gietkerk door twee voor hem bekende mannen met een stok geslagen. Een van hen was de later aangehouden man. Hij had enkele verwondingen aan het hoofd. Het slachtoffer deed aangifte, liet zich behandelen in het ziekenhuis en ging naar een familielid in de Ohmstraat in Eindhoven. Daar kwam de man uit Cuijk en Sint Agatha aan de deur en bedreigde de man. De gewaarschuwde politie kon hem aanhouden. Hij is voor onderzoek ingesloten. Naar de tweede verdachte wordt gezocht.

Helmond: Autodiefstal
Woensdagavond is op Kasteel-Noord een witte Opel, gekentekend GZ-GR-54, gestolen.

Best: Onder invloed
Op de Oude Rijksweg is woensdag om 22.10 uur een 38-jarige automobilist uit Eersel betrapt op het rijden onder invloed. De man blies 1,2 promille. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Asten: Dodelijke aanrijding
Bij een eenzijdig ongeval op de A67 is donderdag rond 1.00 uur een 36-jarige man uit het Deense Nordborg omgekomen. De man was bijrijder op trekker met oplegger die van de weg raakte en in de sloot terechtkwam. De man werd uit de auto geslingerd en kwam onder de trekker terecht. Hij overleed ter plaatse. De chauffeur, een 41-jarige Deen uit Abenra, is voor onderzoek aangehouden. Het transport was van Denemarken op weg naar Frankrijk.

Heeze: Diefstal auto
In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf de Langenakker een grijze Opel Kadett met het kenteken TD-53-YB gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie