Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Schijndel Bouwgroep steunt internationaal springruiter

Datum nieuwsfeit: 22-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchPiet Raijmakers heeft nieuwe hoofdsponsor.

Van Schijndel Bouwgroep ondersteunt internationaal springruiter.

Op Donderdag 22 maart j.l. hebben internationaal springruiter Piet Raijmakers en Van Schijndel Bouwgroep uit Geffen een nieuwe meerjarige hoofdsponsorovereenkomst ondertekend. Dat gebeurde in de Brabanthallen in Den Bosch, waar de ondertekening de enige activiteit rondom het afgelaste Indoor Brabant was.

Piet Raijmakers krijgt door de de overeenkomst de gelegenheid om zich volledig te concentreren op de sport. De springruiter is duidelijk over zijn ambities: "Volgend jaar wil ik in Jerez de la Frontera meerijden tijdens het wereldkampioenschap. Vanaf begin 2002 wil ik weer een vaste waarde vormen in het Nederlandse team van bondscoach Bert Romp. Het is ons uitgangspunt dat we tegen die tijd 2 volledige teams van wedstrijdpaarden hebben met in elk team twee Grand Prix-paarden en een speedpaard."

Behalve Pet sr. zullen ook Piet Raijmakers jr. en vaste stalruiter Johan Klein Zieverink de uitingen van Van Schijndel Bouwgroepdragen voor het Team Raijmakers. Het woord- en beeldmerk van Van Schijndel Bouwgroep zal verschijnen op dekens, zadelkasten, kleding en vrachtwagens, terwijl alle paarden voortaan aan de start zullen verschijnen met het voorvoegsel Van Schijndel's.

Piet Raijmakers heeft al vele successen in zijn carrière behaald. Al in 1976 werd hij op 20-jarige leeftijd Benelux-kampioen met King-Rota. Vier jaar later werd hij in Eindhoven Nederlands kampioen met de legendarische Isocratus S. Met Ratina van zijn werkgever Stal Zangersheide veroverde hij in 1991 in het Franse La Baule de gouden teammedaille tijdens het Europees kampioenschap. De Olympische Spelen van Barcelona in 1992 werden voor Piet Raijmakers een sportieve droom: samen met Ratine veroverde hij goud met het Nederlands team en zilver individiueel. In 1996 werd Piet Raijmakers, inmiddels rijdend voor de Jewel Court Stud van de familie Cordia, opnieuw Nederlands kampioen met Jewel's Emerald. Piet Raijmakers won tot nu toe meer dan 25 Grote Prijzen en 11 wereldbekerwedstrijden.

Van Schijndel Bouwgroep, het van oorsprong Brabantse familiebedrijf uit Geffen, is vooral de laatste jaren uitgegroeid tot een onderneming met 190 medewerkers en een omazet van ca. 250 miljoen. Van Schijndel Bouwgroep richt zich als ISO-9001- en VCA-gecertificeerde onderneming met name op het ontwikkelen van bouwprojecten en het beheer van vastgoed. Onder aanvoering van algemeen directeur Jo van Schijndel en zijn collega-directeuren heeft Van Schijndel Bouwgroep zich ontwikkeld tot een dynamisch bedrijf waarin een gedreven acquisitieapparaat zorgt voor sterke posities en een uitstekend netwerk van landelijke samenwerkingsverbanden. Contacten met o.a. professionele beleggers en multinationals, grootwinkeledrijven en landelijk opererende opdrachtgevers zorgen mede voor de snelle groei die Van Schijndel Bouwgroep momenteel doormaakt.

Bekende projecten waar de Groep een grote rol speelt, zijn

kantorencomplex Citadel in 's Hertogenbosch,

Centrumplan Pijnacker,

het nieuwe logistieke centrum van TNT Nederland in Eindhoven

en het woningbouwproject Meerhoven bij Eindhoven.

Van Schijndel Bouwgroep
www.vanschijndel-bouwgroep.nl©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie