Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamer van Koophandel Zakenavond in Dronten

Datum nieuwsfeit: 22-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kamer van Koophandel Lelystad
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Lelystad

KvK Zakenavond in de gemeente Dronten

Ondernemers praten met kamer van koophandel over ondernemen in Dronten

Voor de KvK Zakenavond Dronten op donderdag 22 maart hebben zich zo'n 100 deelnemers aangemeld. Zij kunnen gebruik maken van de mogelijkheid hun vragen en problemen voor te leggen aan deskundige bestuurders en medewerkers van de kamer van koophandel.

Alle ondernemers in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant zijn persoonlijk uitgenodigd voor de Zakenavond op donderdag 22 maart in De Meerpaal. Inmiddels hebben zo'n 100 ondernemers zich aangemeld. De bedoeling van de avond is dat ondernemers niet alleen een beter beeld krijgen van wat de kamer van koophandel voor hen kan doen, maar vooral hun concrete vragen en problemen voorleggen, zodat de kamer kan helpen bij het oplossen ervan. Daar is behoefte aan: zo'n 15 ondernemers hebben al bij voorbaat hun vraag aan de kamer voorgelegd, die een deel van het programma daarop heeft afgestemd. "Wanneer gaat de gemeente Dronten meer profiteren van de randstedelijke ligging?" Een vraag van een ondernemer die waarschijnlijk wat meer dynamiek in Dronten wil zien. "Past het extra toegevoegde bruto verkoopvloeroppervlak in het Masterplan wel in het huidige beeld van Dronten, of zelfs het beeld van over vijf jaar?" Een andere ondernemer die de ontwikkelingen op dat punt minder rooskleurig inziet dan de gemeente. Daarnaast hebben ondernemers ook allerlei praktische vragen over meer alledaagse problemen, zoals "Adviseert de KvK ook bij juridische geschillen met de gemeente of ondernemers onderling?, of "Welke subsidies zijn er voor ondernemers die geen starter meer zijn?" Om ook dit soort vragen te beantwoorden, zal bedrijvenconsulent Gertjan ten Broek samen met een aantal gespecialiseerde collega's tijdens de KvK Zakenavond beschikbaar zijn. Niet alles zal ter plaatse opgelost kunnen worden, maar in veel gevallen is de slogan van de kamer van koophandel wel van toepassing: 'Voor u is die vraag misschien nieuw.... voor ons niet!' Ondernemers in Dronten die zich nog niet hebben aangemeld, maar toch willen komen, kunnen zich uiterlijk maandag 19 maart aanmelden bij Nicole Schoone van de afdeling PR & Communicatie van de kamer van koophandel, tel. (0320) 286 286, fax (0320) 286 236 of e-mail (communicatie@lelystad.kvk.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie