Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Bibit en KPN bij betalingen via internet

Datum nieuwsfeit: 22-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Samenwerking Bibit en KPN bij betalingen via Internet

Bunnik, 22 maart 2001 - Bibit Internet Payments, de Europese marktleider in Internet betalingen, en KPN Telecommerce hebben een overeenkomst gesloten, waarbij de klanten van KPN's NetTransact service worden aangesloten op Bibit's betaalservice op Internet. De samenwerking met KPN Telecommerce betekent een verdere versterking van Bibit's leidende positie op de Nederlandse business-to-consumer e-commerce markt.

De Internet betalingsservice NetTransact is een onderdeel van de e-commerce-portfolio van KPN Telecommerce. Deze KPN dochteronderneming biedt haar zakelijke klanten concrete e-Business Solutions, gericht op het verbeteren van interne bedrijfsprocessen, het optimaliseren van inkoop- en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie