Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dichterspodium 'The Phrase Stage' in Paradiso Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hallo,
Op vrijdag 23 maart gaan we weer vrolijk door met de volgende editie van Palabras 'The Phrase Stage'. Nieuwe talenten, zelfde plek, zelfde tijd.

Zoals jullie inmiddels weten biedt ons open podium plaats aan een beperkt aantal dichters. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden op de avond zelf tussen 20:00 en 20:30. De selectie gebeurt met behulp van een hoge hoed en een willekeurige hand. Willen we nog vrijkaartjes? Dat kan. We hebben er weer 10 liggen en ja, je moet er weer wat voor doen. Dit maal willen we reacties. Vertel ons eerlijk wat je er vorige keer van vond in meer dan 3 woorden en je maakt kans op een plek op onze gastenlijst. Tot ziens,
Babs & Dominique

PALABRAS "The Phrase Stage"
Vrijdag 23 maart 2001
Bovenzaal Paradiso
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Kostprijs: fl. 12,50

Programma:
Queen Esther (USA)
Queen Esther schrijft, zingt en acteert. Zij heeft twee 'One Person' shows geschreven en gespeeld. Met haar meest recente show 'Unemployed Superstar' had ze veel succes en stond ze onder andere in Joe's Pub in New York. Als 'performance poet' stond ze al meerdere malen in het Nuyorican Poetry café en was ze te zien en horen op de Def Poetry Jam. Ze heeft opgetreden met gitarist Vernon Reid (Living Color), Marvyn Sewell, Jef Lee Johnson, Kelvyn Bell (Defunkt, Kelvynator) en met blues legende Hubert Sumlin.

David Boelee (NL)
David Boelee is geboren en opgegroeid in Rotterdam. Hij staat al sinds jonge leeftijd op de planken, aanvankelijk met cabaret. Vijf jaar geleden verruilde hij het verbale theater voor het non-verbale en richtte zich op vuurshows. Die geeft hij nog steeds, maar sinds anderhalf jaar treedt hij ook naar buiten met gedichten en werkt in stilte aan proza.

Abayomi 'Abe' Bazuaye (UK)
Abayomi Bazuaye is een dichter die schrijft over het alledaags leven, de tragische komedies van het leven, oncomfortabele stiltes en onvermijdelijke teleurstellingen. In Londen, zijn woonplaats, trad hij op met verschillende organisaties zoals Urban Griots, Black Pepper, Soul on Ice, Rawkus en Apples & Snakes.

Malika Al Houbach (NL)
Malika Al Houbach schrijft naast gedichten ook scenario's voor film, televisie en theater, korte verhalen en is freelance journaliste. Zij verzorgde presentaties en werkte mee aan diverse projecten zoals het Gouden Vlam Festival, het Crossing Border Festival te Den Haag, het Mousem Festival te Amsterdam, het Open Podium Mondiaal van RASA te Utrecht, het Soeterijn Theater en het Poetry International in Rotterdam

Fit & Complex (NL)
Deze twee 'lyrical gifted' mannen zijn al flink aan de weg aan het timmeren in Amsterdam en omstreken, die zo ver gaan als Zuid-Afrika waar zij laatst met lokale rappers aan een project werkten. Een keer in de twee weken verzorgen zij een open podium voor zang en rap in Winston Kingdom in Amsterdam.

DJ Carlton
DJ Carlton zal met naald en vinyl de avond aan elkaar breien.

Live Action Painting by Delicious Ink
Delicious Ink zal met een flinke kwast de boel een kleurtje geven terwijl u kijkt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie