Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Emmen zoekt getuigen van lafhartige tasjesroof

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Politie zoekt getuigen van lafhartige tasjesroof 18:10 vrijdag 23 maart 2001

Bert Peters, 06 54 23 80 59

Vrouw beroofd van haar tas
Vanmiddag omstreeks 15.00 uur liep een een 76-jarige vrouw uit Emmen vanaf het Noorderplein onder de onderdoorgang door naar de Westerstraat. Kort daarna werd zij van achteren op de grond gegooid waarna met geweld haar tasje uit haar handen werd gerukt. De dader liep vervolgens naar de onderdoorgang, waar een maatje van hem stond te wachten, waarna zij beiden hard wegrenden naar het Noorderplein, langs de Bibliotheek in de richting van de Weerdingerstraat. De vrouw liep schouderletsel op en een gekneusde hand, haar paraplu brak bij de val. In de tas zat haar portemonnee met enige tientjes en persoonlijke documenten.
De dader is een blanke jongen, vermoedelijk 16 17 jaar, ongeveer 1.60 m, donker haar, netjes gekleed en droeg een beige ¾ lange jas; Zijn compaan is kleiner dan de dader en droeg een donker jack. De politie zoekt getuigen van deze lafhartige tasjesroof. Mogelijk heeft de groep skaters op het Noorderplein nog iets gezien.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie