Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grafisch Bedrijfsfonds verzorgt Plato-helpdesk

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GBF verzorgt Plato-helpdesk

Grafimedia werkgevers kunnen vanaf maart 2001 hun personeels- en salarisgegevens via het elektronische loket Plato aanleveren. Op 15 maart jl. is daar het officiële startsein voor gegeven door de minister van Economische Zaken mevrouw Jorritsma. De introductie en verdere ondersteuning van het programma wordt gecoördineerd door de Plato-helpdesk. De helpdesk is ondergebracht bij de GBF.

De GBF bood werkgevers eerder al de mogelijkheid om mutaties elektronisch aan te leveren. Deze mogelijkheid is nu komen te vervallen. In plaats daarvan is een branchebreed informatiesysteem ontwikkeld waarmee werkgevers relevante werkgevers- en werknemersgegevens voor verschillende uitvoeringsinstellingen online ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie