Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht Eemland zuid: overval op winkel

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 9.45 uur
Overval op winkel

AMERSFOORT- Op donderdagochtend werd omstreeks 11.15 uur een overval gepleegd op een winkel gelegen aan de Puntenburgerlaan.

Een gemaskerde man kwam de winkel binnen en bedreigde de winkelbediende met een mes en vroeg om geld. De winkelbediende gaf vervolgens een klein geldbedrag uit de kassa aan de overvaller. Direct hierop vertrok hij weer in onbekende richting. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Hennep aangetroffen

AMERSFOORT- Op vrijdagochtend werden rond mindernacht twee mannen in de leeftijd van 32 en 40-jaar afkomstig uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden.

Surveillerende agenten zagen het tweetal staan bij hun auto op de Havik. De agenten zagen dat de mannen een vuilniszak uit de achterbak van de auto haalden. De agenten vertrouwden dit niet en controleerde het duo.

Onderzoek wees uit dat in de vuilniszak een groot aantal hennepplanten lagen. De mannen werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT-Op donderdagochtend werd er verkeerstoezicht werd er toezicht gehouden rond het winkelcentrum Emiclaer. In totaal kregen 3 automobilisten een bekeuring omdat deze buiten de vakken parkeerden en 2 automobilisten stonden op een invalideparkeerplaats terwijl dit niet was toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie