Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beltegoed Libertel iZi op te waarderen via Postbank

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Libertel
Zoek soortgelijke berichten

LIBERTEL-VODAFONE www.libertel.nl

Beltegoed Libertel iZi op te waarderen via Postbank

Maastricht, 23 maart 2001 . Libertel - Vodafone en de Postbank hebben gezamenlijk een nieuwe dienst geïntroduceerd: Libertel iZi DirectOpwaarderen via de Girofoon van de Postbank. Deze dienst geeft Libertel iZi-klanten met een Postbank-rekening de mogelijkheid bijna 24 uur per dag, onafhankelijk van tijd en plaats, hun beltegoed mobiel op te waarderen. Dit is ook mogelijk in het buitenland. DirectOpwaarderen via de Girofoon van de Postbank is inmiddels de vierde DirectOpwaardeer-dienst van Libertel - Vodafone: Libertel iZi klanten kunnen hun beltegoed telefonisch ook direct opwaarderen via een Visa of Eurocard / Mastercard creditcard, via de Rabofoon van de Rabobank en via de internet site van Vizzavi.

De nieuwe dienst maakt opwaarderen nog gemakkelijker voor Libertel iZi-klanten die in het bezit zijn van een Postbank-rekening èn toegangscode voor de Girofoon (met betaalfunctie). Via de Libertel iZi Infolijn (555) kunnen zij overal en op elk gewenst moment opwaarderen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Om op te waarderen belt de klant naar de Libertel iZi infolijn (555) en kiest in het opwaardeermenu voor DirectOpwaarderen via de Postbank. Vervolgens wordt deze doorverbonden met de opwaardeermodule van de Postbank. Nadat het Postbank-rekeningnummer en de toegangscode voor de Girofoon zijn ingegeven, kan het bedrag (f40,- , f80,- of f 120,-) worden gekozen. Na bevestiging van de opdracht, wordt het beltegoed binnen enkele minuten bijgeboekt.

Per dag kan de klant maximaal f120,- opwaarderen via zijn Postbank-rekening. Er is geen limiet gesteld aan het opwaarderen van het beltegoed met Libertel iZi Pluskaarten.

Bijna 2,2 miljoen Libertel klanten maken gebruik van Libertel iZi en bijna 7 miljoen Postbank rekeninghouders beschikken over een toegangscode van de Girofoon.

Libertel-Vodafone Libertel-Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft wereldwijd meer dan 78 miljoen klanten in 30 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

/ / / / / / / / / / / / / / /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie