Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plan van aanpak illegale visserij Fryslân in de maak

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Persberichten

Plan van aanpak illegale visserij Fryslân in de maak

Vanmiddag hebben vertegenwoordigers van het ministerie van LNV, provincie, politie, justitie, Algemene Inspectiedienst, beroeps- en sportvisserij gesproken over de aan-pak van de illegale visserij in Fryslân.

De deelnemers hebben zich uitgesproken nauw te gaan samenwerken en de bestrijding van de illegale visserij te gaan intensiveren. Tijdens de bijeenkomst werd echter geconstateerd dat zich, met name bij de politie, capaciteitsproblemen voordoen. Bij de landelijke en regio-nale politiek zal er daarom op worden aangedrongen op korte termijn prioriteit te geven aan de aanpak van de illegale visserij.

Nut en noodzaak van een zwaardere aanpak wordt door alle partijen onderschreven. De na-dere uitwerking en aanscherping zullen geformuleerd worden door een vanmiddag samen-gestelde werkgroep die bestaat uit vertegenwoordigers van de Algemene Inspectiedienst, politie en Openbaar Ministerie. De werkgroep staat onder leiding van het OM.

Nummer: 54
Datum: 22 maart 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie