Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijzondere Bijstandsgids voor Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Bijzondere Bijstandsgids 2001

Het gemeentebestuur van Etten-Leur heeft een speciale gids over Bijzondere Bijstand uitge-bracht. Onlangs heeft wethouder W. Vermunt van Sociale Zaken de gids officieel gepresen-teerd. De Bijzondere Bijstandsgids geeft lezers inzicht in de veelheid aan producten waarvoor de gemeente een financiële tegemoetkoming in de kosten (bijzondere bijstand) kan verstrekken. Te noemen zijn: de eigen bijdrage in medische kosten, studiekosten, aanschaf van duurzame gebruiksgoederen en vormen van schuldhulpverlening. Ook wordt er in de gids aandacht be-steed aan andere regelingen op het gebied van inkomensondersteuning, zoals huursubsidie, kwijtschelding van gemeentelijke heffingen en voorzieningen voor gehandicapten. Aangege-ven wordt hoe ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie