Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht Lekstroom: rijden onder invloed

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 10.00 uur
Automobilist onder invloed

IJSSELSTEIN Op de Televisiebaan heeft de politie donderdagavond om kwart over tien in de avond een 48-jarige IJsselsteiner aangehouden omdat hij met alcohol op achter het stuur zat. De man viel op door zijn rijgedrag. Op het politiebureau bleek dat hij 0,95 promille alcohol in zijn bloed had.

Hij kreeg hiervoor een bekeuring en een rijverbod van drie uur.

Snelheidscontrole

NIEUWEGEIN Op de Hollandhaven heeft de politie donderdagmorgen gecontroleerd op snelheid. In totaal werden 782 autos gecontroleerd. Hiervan reden 136 bestuurders te hard. Een bestuurder reed 82 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

Op de Noordstedeweg werd donderdagochtend eveneens op snelheid gecontroleerd. Van de 491 gecontroleerde autos reden er 31 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 67 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

Op de Sluyterslaan werden donderdagochtend 565 autos op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden er 52 harder dan de toegestane 50 km/u. een persoon reed 74 km/u.

Alle overtreders krijgen een bekeuring.

Veilig door Lopikerwaard en Nieuwegein

NIEUWEGEIN Op de Batauweg heeft de politie donderdagmiddag gecontroleerd op het dragen van de autogordels. In totaal kregen elf bestuurders een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie