Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het Gak op de Expatbeurs 23/24 MAART 2001

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GAK

Datum : 8/3/2001
Het Gak op de Expatbeurs 23/24 MAART 2001

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2001 vindt de 4e editie van de Expat-beurs in het Home Boxx Exposition Center te Nieuwegein plaats. Expat 2001 is de gelegenheid bij uitstek voor betrokkenen, partners en het bedrijfsleven die op zoek zijn naar nieuws, wetenswaardigheden en dienstverle-ning. Het is een internationale beurs, gericht op komende en gaande landverhuizers die dit om verschillende redenen doen: werken, wonen, studeren. Al dan niet permanent. Ruim 80 standhou-ders presenteren diensten en producten die voor expatriates van belang zijn. Op de internetsite vindt u meer informatie.

Wat kunt u van het Gak verwachten?
Wij geven informatie op het terrein van grensoverschrijdende sociale zekerheid:

Indien u in het buitenland werkt is in beginsel ook de sociale wetgeving van uw nieuwe werkland op u van toepassing. Werkt u echter tijdelijk in het buitenland dan kan onder bepaalde voorwaar-den de Nederlandse sociale wetgeving op u van toepassing blijven. Mogelijk speelt ook Europese regelgeving of een bilateraal verdrag inzake sociale zekerheid in uw situatie een rol.
Het is u dan waarschijnlijk niet direct duidelijk bij wie u in geval van ziekte, arbeidsongeschikt-heid of werkloosheid, een claim voor een sociale verzekeringsuitkering moet indienen. Of welke instantie bijvoorbeeld uw arbeidsongeschiktheid beoordeelt.

Op dit terrein van de internationale sociale zekerheid zijn wij specifiek deskundig. Bovendien be-schikken wij over nauwe contacten met sociale verzekeringsinstellingen in het buitenland. Wij verstrekken u daarom graag nadere informatie of een advies indien u in het buitenland werkt of gewerkt heeft en u een beroep doet op een sociale verzekeringsregeling.

Nadere informatie:
Gak Nederland bv, Staf Internationaal
Postbus 8300, 1005 CA Amsterdam,
Telefoon +31 (0)20 - 687 2012/1613
Fax + 31 (0)20 - 687 1602
E-mail: (adri.zuidervaart@gak.nl)

top

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie