Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MAXDATA presenteert vernieuwde Business Line-pc's

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: MAXDATA
Zoek soortgelijke berichten
MAXDATA presenteert vernieuwde Business Line-pc's

Vernieuwde pc-lijn met stijlvolle zilverkleurige designbehuizingen

Amsterdam, 23 maart 2001 - MAXDATA, toonaangevend leverancier van computerhardware en e-business-oplossingen, heeft haar Business Line-pc's in een stijlvolle, robuuste design-behuizing met zilverkleurige look gestoken. Met deze opvolging van het bekende 'zuilensysteem' in computergrijs onderscheidt MAXDATA zich opnieuw met haar visie op pc-stijlen. De seriesystemen van de Business Line-pc's zijn uitgevoerd in Mini Tower-behuizing. Voor het Build-To-Order-programma zijn er naast de nieuwe Mini Tower-behuizing ook stijlvolle Desktop en Top Tower-behuizingen beschikbaar.

"De pc's zijn ontworpen vanuit de gedachte dat vormgeving en inrichting van de kantoor- en thuisomgeving een steeds belangrijkere rol spelen. Daarnaast willen we consistentie creëren in de gehele MAXDATA-lijn", zegt Emile Schmeits, Marketing Manager van MAXDATA. "Met het nieuwe design zijn we er uitstekend in geslaagd de zakelijkheid en stijl van de Belinea-monitoren over te brengen naar de MAXDATA Desktops, Mini Towers en Top Towers. De nieuwe pc-behuizing is zo vormgegeven, dat ze zowel op kantoor als thuis uitstekend past. Met de vernieuwde Business Line-pc's spelen we in op signalen uit de markt, die bevestigen dat er behoefte is aan afstemming van verschillende lijnen. Niemand zit meer te wachten op afwijkende onderdelen. Eénheid is van belang.'

Kenmerkend voor de nieuwe behuizingen zijn de zilveren zijpanelen en het gestroomlijnde front. Die geven de behuizing haar unieke en elegante uiterlijk. Het vooraanzicht is ingetogen en uitgerust met enkele knoppen en LED's (Light Emitting Diode). De aan- en uitknop van de Business Line-pc's is gelijk aan de blauwe knop die bekend is van de Belinea-monitoren. Op de zijpanelen herhalen vier verticale elementen de ovale vormen van het front. Hierop is ook het MAXDATA-opschrift afgebeeld.

"De nieuwe Business Line-pc's accentueren ons merk en geven een vorm die klasse uitstraalt. De robuuste behuizing ademt degelijkheid en betrouwbaarheid uit. En dat is ook precies wat onze pc's bieden. We zijn er stellig van overtuigd dat de vernieuwde Business Line-pc's bijdragen aan het verder uitbouwen van ons succes in de Benelux ", aldus Schmeits.

De vernieuwde Business Line bestaat uit vier modellen: MAXDATA Focus, MAXDATA Favorit, MAXDATA Future en de met een AMD-processor uitgeruste MAXDATA Fortune. De Focus- en Fortune-pc's zijn prijsaantrekkelijke instapmodellen, speciaal ontworpen voor de Small Office Home Office-omgeving. Speciaal voor de netwerkomgeving heeft MAXDATA de Favorit ontworpen. Dit betrouwbare systeem onderscheidt zich door zijn kwaliteit, compatibiliteit en controleerbaarheid. Tenslotte introduceert MAXDATA voor veeleisende gebruikers de nieuwe MAXDATA Future. Een compleet high-endsysteem, voorzien van de modernste technologie.

Bij de productie van de MAXDATA Business Line-pc's worden uitsluitend kwaliteitscomponenten gebruikt. Al deze systemen zijn zo ontworpen dat zij eenvoudig te upgraden en uit te breiden zijn. Voor de Build-To-Order-systemen worden vanzelfsprekend ook uitsluitend kwaliteitscomponenten gebruikt, die de klant zelf uit het assortiment van MAXDATA kan selecteren.

MAXDATA
MAXDATA heeft zich, sedert haar oprichting in 1988, van een gerenommeerde hardwareleverancier tot een 'e-business supplier' ontwikkeld. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete technologieoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-pc's, -notebooks en -servers, en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs. MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 1 miljard euro en is genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Duitsland vestigingen in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa. Meer informatie is te vinden op www.maxdata.nl.

Voor meer informatie en/of fotomateriaal:

MAXDATA Benelux B.V.
Emile Schmeits
Tel.: 020 - 31 13 228
E-mail: (emile.schmeits@maxdata.nl)

Lammers van Toorenburg PR
Sylvia Simon
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: (sylvia@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie