Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Woninginbraak

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 23-03-2001 Politieberichten van 23/3 (07.00 tot 13.00 uur)

Hurdegaryp: woninginbraak
Uit een in aanbouw zijnde woning aan de Tillefaert is in de nacht van donderdag op vrijdag een CV-ketel gestolen. Het apparaat werd ontvreemd nadat een raam was geforceerd. Een 57-jarige inwoner van Dokkum deed aangifte.

Friesland: verlenging jachtakten uitgesteld
De komende weken worden veel bezitters van een jachtakte op de politiebureaus verwacht in verband met het verlenging van de akten. Gezien de huidige situatie rond mond- en klauwzeer en op advies van de AID zullen de akten voorlopig niet verlengd worden. Bezitters van een jachtakte die een afspraak hadden voor een verlenging van de akte zijn inmiddels voor zover bereikbaar afgebeld.

Wolvega: inbraak auto
In een auto die geparkeerd stond aan de Ferdinand Bolstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. Nadat een raam was geforceerd werd de radio/cd-speler en een aantal cd`s ontvreemd. De 33-jarige eigenaresse uit Wolvega deed aangifte.

Leeuwarden: diefstal fietsen
Twee inwoners van Leeuwarden van 36 en 34 jaar zijn vrijdag om 12.00 uur op de Arendstuin aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. De verdachten werden door surveillerende politiebeambten op heterdaad betrapt toen ze uit een fietsenstalling bij een school een fiets wegnamen.

Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie