Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe: ongeval

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmiddag 23 maart 2001
16:42 vrijdag 23 maart 2001

Bert Peters, 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot zaterdagmorgen 08.00 uur.

Daarna is Ernest Zinsmeyer beschikbaar tot zondagmorgen 08.00 uur. Van zondagmorgen tot maandagmorgen 08.00 uur verzorgt Bert Visser de persvoorlichting.

Dwingeloo, ongeval met beknelling
Reed vanmorgen omstreeks 12.00 uur een 39-jarige man uit Dwingeloo over de weg Westeinde vanuit de richting Wittelte. Vermoedelijk door te hoge snelheid voor de weersomstandigheden raakte hij in een bocht op de linker weghelft en botste daar frontaal tegen een tegemoetkomende auto die werd bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Diever. Beide bestuurders raakten bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. De vrouw werd met rug- en nekletsel en een hoofdwond naar het ziekenhuis in Meppel overgebracht. De andere bestuurder werd met onbekend letsel naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen overgebracht.

Norg, ongeval met letsel
Vanmiddag reed een 32-jarige vrouw uit Norg met haar auto over de weg Oosteind. Om linksaf te slaan sorteerde zij voor en werd daarbij van achteren aangereden door een 24-jarige bestuurder uit Norg. Beiden werden met onbekend letsel overgebracht naar het WZA. De 24-jarige bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs, hij had de auto geleend van zijn vriendin.

Beilen, dodelijk ongeval
Vanmorgen omstreeks 07.50 uur reed een 41-jarige vrouw uit Beilen over de weg Holthe. Op de overweg (wel lichten maar geen slagbomen) werd zij gegrepen door de sneltrein intercity Assen-Hoogeveen waarbij zij dodelijk verongelukte. Het treinverkeer in beide richtingen was lange tijd gestremd.

Coevorden, autokraken
Werden vannacht autos opengebroken in Coevorden. Aan de Berberis werd de auto van een 36-jarige man opengebroken. Het slot werd geforceerd. De radio/cd-speler werd weggenomen. Totale geschatte schade fl. 3.000,-.
Aan de Noorwegenstraat werd de auto opengebroken van een 27-jarige man. Het portierr5aam werd ingeslagen waarna de radio/cd-speler met grof geweld uit het dashboard werd weggenomen.
Aan de Plataan werd de auto van een 34-jarige vrouw opengebroken. Er werd een raampje vernield. De radio/cd-speler werd weggennomen. Aan de Sleedoorn werd uit de auto van een 45-jarige vrouw de radio weggenomen. Er werd geen braakschade aangetroffen. Aan de Palmanovastraat werd de auto van een 24-jarige man opengebroken, de radio zonder frontje bleef zitten. Enkel braakschade.

Hoogeveen, inbraak woning
Werd ingebroken in een woning aan het Bilderdijkplein. Via een verbroken raam kon men binnenkomen. Er werden bankpasjes ontvreemd. Toen de 55-jarige eigenaar deze pasjes wilde laten blokkeren was er al een bedrag van ruim fl. 1.200,- mee gepind.

Gieten, inbraak gemeentehuis
Werd vanochtend ontdekt dat er vannacht was ingebroken in het gemeentehuis aan de Brink. Er werd een laptop, een computer met printer en een beamer weggenomen. Deze werden weggenomen uit een opengebroken stalen kast. Een 52-jarige man uit Anloo deed namens de gemeente aangifte. Schadebedrag onbekend.

Gieten, inbraak supermarkt
Werd vannacht ingebroken in een supermarkt aan de Stationsstraat. Door een ruit in te gooien kon men binnenkomen. Er werd voor een bedrag van een paar honderd gulden sigaretten weggenomen. De 32-jarige eigenaar deed vanmorgen aangifte.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie