Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Aanhouding

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 23-03-2001 Mediaberichten 23 maart (laastste berichten)

BLERICK Aanhouding

BLERICK Een 34-jarige man uit Blerick is vrijdagmorgen rond 06.30 uur aangehouden op de Venrayseweg op verdenking van vernieling, het rijden onder invloed en het rijden ondanks een ingevorderd rijbewijs. De politie kreeg een melding van vernielingen van ruiten bij een bedrijf aan de Ubroekweg door een werknemer van dat bedrijf en dat hij even later een aanrijding met een lichtmast had veroorzaakt op de kruising Venrayseweg/Grootbollerweg. Een politiepatrouille zag de verdachte rijden in zijn auto die nagenoeg total loss was. Na controle bleek de man te hebben gedronken en bleek hij te rijden ondanks dat zijn rijbewijs was ingevorderd. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

VENLO Winkeldief aangehouden

VENLO Een 38-jarige vrouw uit Velden is vrijdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Vleesstraat op verdenking van diefstal van kleding ter waarde van fl. 99,95. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. Zij kreeg een boete van fl. 250,- opgelegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie