Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: Bekkende verklaring

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-03-2001
Extra persbericht regionaal, 16.00 uur

Bekennende verklaring rond dood echtpaar (5e bericht)

VEENENDAAL De 26-jarige man en de 28-jarige vrouw uit Veenendaal hebben verklaard betrokken te zijn geweest bij de gewelddadige dood van een Veenendaals echtpaar. De man en de vrouw werden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het echtpaar op vrijdagochtend 16 maart aangehouden door de Politie in een woning aan de Dahliastraat in Veenendaal. Op donderdag 23 maart werd door de rechtbank de voorlopige hechtenis van beide verdachten met 30 dagen verlengd.

Op 3 februari van dit jaar trof de Politie aan de Langelaar rond 05.00 uur een 44-jarige vrouw levenloos in haar woning aan. Haar 53-jarige vriend overleed later aan zijn verwondingen. Beiden werden door geweld om het leven gebracht. De Politie startte direct een grootschalig buurt- en sporenonderzoek. Dezelfde dag werd een Recherche Bijstandsteam van 30 personen gevormd. Nadat het buurtonderzoek was afgerond werd het team tot 20 rechercheurs teruggebracht. Het team zal vanaf nu met in totaal 8 rechercheurs de achtergronden van de gewelddadige dood nader onderzoeken.


Noot voor de redactie/

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie