Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Snelheidscontroles

Datum nieuwsfeit: 23-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 23-03-2001
Persbericht district De Leijgraaf

SNELHEIDSCONTROLES, UDEN

Bij twee snelheidscontroles in Uden zijn donderdag 96 automobilisten bekeurd. Tussen 10.00 en 12.00 uur werd gecontroleerd op de Rondweg. Van de 865 voertuigen die passeerden reden er 32 te hard. De snelste reed 114 in plaats van 80 km/u.

Tussen 14.00 en 16.00 uur werd gecontroleerd op de Mellesingel. Hier kregen 64 van de 492 automobilisten een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/u. Ter plaatse is 50 toegestaan.

ONDER INVLOED

Tegen een 36-jarige Udense automobilist is proces verbaal opgemaakt omdat hij onder invloed een auto bestuurde. De controle vond in de nacht van donderdag op vrijdag plaats op de Mellesingel in zijn woonplaats. De man kreeg een rijverbod van vier uur.

Een 51-jarige automobilist uit Malden werd in de nacht van donderdag op vrijdag op de Veghelsedijk in Erp aangehouden. Hij bleek onder invloed te zijn en kreeg een rijverbod van vier uur.

SPAARKAS GESTOLEN, VEGHEL

Uit een café aan het Bolkenplein in Veghel is de afgelopen nacht de spaarkas met daarin een geldbedrag van enkele honderden guldens ontvreemd. De toegang werd verkregen door een ruit van het café te vernielen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie