Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 24-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: 24-03-2001
Persberichten district Heerlen
Zaterdag, 24 maart 2001

District Heerlen

Heerlen; snelheidscontroles
De politie heeft afgelopen vrijdagmiddag radarsnelheidscontroles gehouden op de Heesbergstraat in Heerlen. Daarbij werden totaal 1.806 voertuigbestuurders gecontroleerd waarvan totaal 72 voertuigbestuurders de terplaatse geldende maximumsnelheid hebben overtreden / werden bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 71 km p/u. Vrijdagavond hield de politie radarsnelheidscontroles op de Imstenraderweg in Heerlen. Daarbij werden totaal 177 voertuigbestuurders gecontroleerd waarvan er 33 de terplaatse geldende maximumsnelheid hebben overtreden/werden bekeurd. Hier bedroeg de hoogst gemeten snelheid 96 km p/u.

Heerlen; onder invloed
Vanmorgen, zaterdagmorgenvroeg omstreeks 05.45 uur kreeg de politie een melding dat er op de Zandweg in Heerlen iemand met de auto tegen de achterzijde van een taxi was gebotst (alleen lichte materiele schade). Bleek dat een 35-jarige bestuurster van een auto uit Hoensbroek die met haar auto tegen een taxi was gebotst onder invloed achter het stuur van haar auto had gezeten. Ademanalyse wees uit dat zij ruim 1,2 promille alcohol in haar bloed had. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Brunssum; rijbewijs ingevorderd
Een automobilist die afgelopen nacht, vrijdag op zaterdagnacht omstreeks 02.15 uur met zijn auto zonder voertuigverlichting op de op Het Ambacht in Brunssum reed, trok de aandacht van de politie. Bij controle bleek de automobilist, een 38-jarige man uit Brunssum onder invloed achter het stuur te zitten. Ademanalyse wees uit dat hij ruim
1,8 promille alcohol in zijn bloed had. De politie vorderde het rijbewijs in van de verdachte en maakt proces-verbaal tegen hem op.

Nuth; geslagen
Afgelopen nacht, vrijdag op zaterdagnacht omstreeks middernacht is op de Dorpsstraat in Nuth een 42-jarige inwoner van Nuth mishandeld. Het slachtoffer liep / was op weg naar huis toen hij onverhoeds door een tweetal onbekende personen, zonder enige aanleiding in zijn gezicht werd geslagen en werd getrapt. De beide agressievelingen (een heeft kort gemillimeterd blond haar en had een zwarte zonnebril op zijn hoofd) zijn vervolgens weggerend in onbekende richting. Het slachtoffer werd voor medische behandeling (bloeneus / scheurtje in de neus) naar het ziekenhuis overgebracht en kon na behandeling weer huiswaarts. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de agressievelingen.

Hoensbroek; leeggoed
Personeel van een bedrijf aan de Wijngaardsweg in Hoensbroek betrapte afgelopen nacht, vrijdag op zaterdagnacht een man die het bedrijfsterrein was binnengedrongen en bezig was allerlei leeggoed te stelen. Bleek dat de man, een 38-jarige man uit Hoensbroek al bijna zeventig lege flessen in enkele tassen had gestopt. Het leeggoed werd door de inmiddels gearriveerde politie inbeslaggenomen en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar/bedrijf. De aangehouden verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie