Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Den Haag zet vrijwilligers in de bloemen

Datum nieuwsfeit: 24-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SMARTTAX BV

Vrijwilligers in de bloemen op zaterdag 24 maart

Persbericht . Persbericht . Persbericht . Persbericht - Persbericht

Vrijwilligers in de bloemen op zaterdag 24 maart Henk Bres in Smarttax op weg naar Haags Goud!

Zaterdag 24 maart a.s. zet Den Haag, in het kader van het Internationaal Jaar van Vrijwilligers, een flink aantal van zijn vrijwilligers in de bloemen. Hagenaars kregen in februari de gelegenheid om stadsgenoten voor te dragen die zich in hun ogen meer dan verdienstelijk hebben gemaakt als vrijwilliger. Zaterdag om 10.00 uur
vormt het Binnenhof de startplaats van een gele stroom Smarttaxi.s, die, met ras-Hagenaar Henk Bres en Miss Zuid-Holland Reshma Roopram aan het hoofd, de boeketten in Den Haag zullen afleveren.

De boeketten zijn ter beschikking gesteld door de heer T. Verzijl, eigenaar van Bloemsierkunst .t Toefje uit Scheveningen. Gilbert Zervaas, directeur van het in mei startende Smarttax, is bereid gevonden om zijn felgele autootjes, mét chauffeur, in te zetten om de kleurrijke attentie door heel Den Haag te vervoeren. Medewerkers van de Fortis Bank zullen Henk Bres en Reshma bij het uitreiken van de boeketten ondersteunen.

De actie is de derde in een reeks van activiteiten die in het Internationaal Jaar van Vrijwilligers 2001 plaatsvindt. Na de door TV West live uitgezonden openingsmanifestatie in de Dr. Anton Philips Zaal en het debat over vrijwilligerswerk in DeBatterij is het nu tijd om de .stille. vrijwilliger in Den Haag
te waarderen voor hun vaak jarenlange inzet bij vrijwilligersorganisaties of in de wijk.

Einde persbericht

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie