Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomsten wonen en werken Euregio Maas-Rijn

Datum nieuwsfeit: 24-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV)

Dag van de grensarbeid
Tijdens `Dag voor de Grensarbeid' zaterdag 24 maart van 13.00 tot 17.00 uur in het Fortuna Stadion in Sittard verzorgen deskundigen informatiebijeenkomsten over wonen en werken binnen de Euregio Maas-Rijn.
Diverse organisaties presenteren zich in het Fortuna Stadion, waaronder het Bureau Duitse en Belgische Zaken, consulenten van Eures en vertegenwoordigers van vakorganisaties uit Nederland, België en Duitsland. Verder kunnen bezoekers terecht in het internetcafé. De dag wordt georganiseerd door de Interregionale Vakbondsraad Maas-Rijn en wordt afgesloten met de overhandiging van een 'Manifest voor de Grensarbeider' aan de Belgische Europarlementariër An ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie