Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PSD-vaartocht Zeeland voor verstandelijk gehandicapten

Datum nieuwsfeit: 24-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland

24 maart PSD-vaartocht verstandelijk gehandicapten

Zaterdag 24 maart stelt de Provinciale Stoombootdiensten in Zeeland (PSD) de veerboot Prins Johan Friso beschikbaar voor de jaarlijkse vaartocht voor verstandelijk gehandicapten en hun begeleiders. De bemanning - een kapitein, een stuurman, een scheepswerktuigkundige, twee machinisten, twee kwartiermeesters en twee matrozen - werkt als vrijwilliger, evenals een loods van de loodsencorporatie Scheldemonden.
In de salons worden optredens verzorgd door de Dikkûh Nekkûh Bent en de Melody Makers van de koninklijke harmonie Ons Genoegen uit Vlissingen. Op het rijdek spelen Dans- en amusementsband Toe Joe uit Vlissingen en Axelerando, muziekvereniging voor verstandelijk gehandicapten in Axel.
Om vijf voor één wordt ingescheept in Vlissingen en om half twee in Breskens, waarna de vaartocht over de Westerschelde begint. De ontscheping in Vlissingen is om vijf voor vier en in Breskens om 5 voor half vijf.
Het Provinciaal samenwerkingsverband Zeeland van de Federatie van ouderverenigingen is de organisator van de tocht.

16 februari 2001, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 8/2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie