Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 25-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 12.05 uur
Vrouw valt van haar fiets

ZEIST Op de 1e Hogeweg is zaterdagmiddag kwart voor vijf een 62-jarige vrouw uit Zeist van haar fiets gevallen. Op dat moment naderde net een auto met daarin een 39-jarige vrouw uit Zeist.

Zij kon de vrouw nog net ontwijken Aan haar val van de fiets hield de vrouw een flinke beenwond over. Zij werd dan ook voor behandeling overgebracht naar het Lorentz ziekenhuis.

De hevig geschrokken automobiliste werd door de politie thuis gebracht.

Snelheidscontrole

GROENEKAN Op de Kon. Wilhelminaweg werd zaterdagmiddag tussen half twee en half vijf gecontroleerd op snelheid. Van de 1380 gemeten voertuigen reden er 154 harder dan de ter plaatse toegestane 50 km/u. Een persoon reed 98 km/u.

Alle overtreders krijgen een bekeuring thuis gestuurd.

Diefstal gevolgd door geweld

ZEIST Op de Slotlaan is zondagmorgen rond half vier een 16-jarige jongen uit Amersfoort beroofd van zijn mobiele telefoon. De jongen zat met drie vrienden op een bankje voor het Walkartpark toen zij door drie andere jongens werden aangesproken.

Plotseling pakte een van die drie jongens de mobiele telefoon van de 16-jarige en zette het op een lopen. Een 15-jarige vriend (uit Woudenberg) van de Amersfoorter zette de achtervolging in. In het park kreeg hij hem te pakken maar kreeg een harde vuistslag in zijn gezicht. De onbekende jongen wist te ontkomen.

De politie stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie