Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 25-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-03-2001 Mediaberichten 25 maart (15.30 uur)

ROERMOND Aanhoudingen

ROERMOND Een 26-jarige man uit Leidschendam en een 31-jarige man uit Den Haag zijn zaterdagmorgen aangehouden bij een speelhal aan het Stationsplein op verdenking van het openbreken van de roulettetafel. De politie kreeg een melding dat het tweetal op deze wijze illegaal punten had gekregen en er een bedrag van fl. 2.000,- was uitgekeerd. De beide mannen zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij in verzekering zijn gesteld. In de loop van zaterdag zijn beide verdachten in vrijheid gesteld. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. De Hagenees werd daarop meteen weer aangehouden in verband met een eerdere strafzaak in Den Haag waarvoor hij werd gezocht.

VENLO Zakkenrollers actief

VENLO Bij de politie zijn zaterdag 12 aangiftes binnengekomen van zakkenrollerij op verschillende locaties in de Venlose binnenstad. Het betrof in de meeste gevallen tassen met inhoud en beurzen die op een onbewaakt ogenblik werden weggehaald. De politie heeft daarop de controles verscherpt.

ECHT Aanhoudingen misbruikers 112

ECHT Twee mannen uit Echt van 32 en 48 jaar zijn zondagmorgen aangehouden in hun woningen nadat zij de afgelopen uren tientallen malen misbruik hadden gemaakt van het alarmnummer 112. De telefoontjes werden gepleegd met de GSM van de 48-jarige. Zij vroegen ondermeer om assistentie van de huisarts, de ambulance, de politie en de Mobiele Eenheid. Het tweetal werd overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verhoor werden ingesloten. De GSM is in beslag genomen. In de loop van zondag zijn zij weer in vrijheid gesteld. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

VENLO Aanhouding vernieler

VENLO Een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondagmorgen aangehouden nadat hij een ruit had ingeslagen bij de nachtopvang aan de Rijnbeekstraat. De man had de vernieling gepleegd en zorgverleners bedreigd nadat hem toegang tot de nachtopvang was geweigerd. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij werd ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie