Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 25-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: 25-03-2001
Persberichten district Heerlen
Zondag, 25 maart 2001

District Heerlen

Heerlen; in natuurgebied
Boswachters betrapten afgelopen zaterdagmiddag een drietal jongemannen (15/17/19) uit Heerlen en Brunssum toen zij de afzettingen en waarschuwingen van het natuurgebied Brunssummerheide negeerden en het natuurgebied inliepen. De afzettingen en waarschuwingen (waarop ook duidelijk vermeld verboden toegang ex art 461 wetboek van strafrecht) rondom het natuurgebied, zijn aangebracht in verband met de heersende mond en klauwzeer. Tegen de drie verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. Een van hen had overigens een op een vuurwapen gelijkend wapen bij zich hetgeen inbeslaggenomen werd. Onderzocht wordt om wat voor wapen het precies gaat.

Heerlen; vals geld
Personeel van een winkel aan de Rotterdamstraat in Heerlen ontdekte afgelopen zaterdagmiddag dat een onbekend iemand die middag had betaald met een vals bankbiljet van vijfentwintig gulden. De politie heeft het valse bankbiljet voor nader onderzoek inbeslaggenomen.

Heerlen; onder invloed
Bij controle afgelopen nacht, zaterdag op zondagnacht op de Nijverheidsweg in Heerlen van een 30-jarige automobilist uit die plaats bleek dat de Heerlenaar onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. Ademanalyse wees uit dat hij ruim 0,8 promille alcohol in zijn bloed had. De verdachte kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie