Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Wegwerkzaamheden komende week
De week van 26 maart

Maandag begint de gemeente langs de Ring met de aanleg van het zogenaamde foetspad Krugerbocht, het gecombineerde voet-fietspad langs het begin van de Bussumergrintweg en een deel van de Krugerweg. Langs dit stukje van de buitenring moet voor de werkzaamheden een kleine drie weken de helft van de rijweg worden afgezet. Autoverkeer vanaf het Mediapark richting Vreeland kan normaal langs het werk rijden. Autoverkeer de andere kant op wordt vanaf `s Graveland en de Geert van Mesdagweg omgeleid over de `s Gravelandseweg, de Trompenbergerweg en de Jacobus Pennweg.

Verder wordt gewerkt:

* in de Orchideestraat, vervanging riool en herinrichting (tot eind april)

* in de Kievitstraat tussen de Vinkenstraat en het Jac. P. Thijsseplein (tot eind maart)

* en op de ventweg van de Lorentzweg tussen de Van de Sande Bakhuyzenstraat en de Kamerlingh Onnesweg (vervanging riolering tot half april)

Buiten de bebouwde kom wordt nog steeds gewerkt aan de rotonde Utrechtseweg/Noodweg. Vlak voor Pasen is het werk zover gevorderd dat de Noodweg weer op de Utrechtseweg wordt aangesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie