Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 26-03-2001 Mediaberichten 26 maart (14.45 uur)

REGIO Dronken chauffeurs

VENLO Een 44-jarige automobilist uit Tegelen is zondagavond aangehouden op de Maaskade met teveel drank op achter het stuur. Na ademanalyse op het bureau kreeg de man een rijverbod opgelegd voor 12 uur. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

NEDERWEERT Een 22-jarige automobilist uit Ell is maandagmorgen rond 2.20 uur aangehouden op de Hulsenweg waar hij tegen een lantaarnpaal was gereden. Na controle bleek de man met teveel drank op achter het stuur te hebben gezeten. Na ademanalyse op het bureau kreeg de man een rijverbod voor zeven uur opgelegd. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

DISTRICT VENLO StraatMaat
DISTRICT VENLO De politie heeft bij diverse controles in de periode tussen 19 tot 25 maart in het kader van StraatMaat in totaal 420 personen bekeurd. De meeste bekeuringen zijn uitgeschreven door de basiseenheid Venlo-Centrum (120), gevolgd door Arcen, Velden, Venlo-Oost (96), Tegelen (56), Helden (46) en Blerick (19). Daarnaast zijn er nog 59 personen bekeurd door parkeercontroleurs van de gemeente en door politiemensen van het Kameleonteam (24). Het meest werden mensen betrapt op het foutparkeren (99) gevolgd door het rijden ondanks een gesloten verklaring (37), bromfietsen met een te hoge snelheid (29), bromfietsen met een te hoog vermogen (22), het rijden zonder verlichting (21), het rijden zonder helm (17), het negeren van rood licht (17), het rijden zonder bromfietscertificaat (14), het fietsen in voetgangersgebied (7), het bromfietsen in voetgangersgebied (6), gevaarlijk weggedrag (1), wildplassen (1) en hinderlijk drankgebruik (1). Verder zijn er nog 148 overtredingen geconstateerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie