Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jomanda stopt bij Noordzee FM

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NOORDZEE FM

Jomanda stopt bij Noordzee FM

Het radioprogramma van Jomanda, op Noordzee FM, zal vanaf mei in de huidige opzet niet worden gecontinueerd. Haar laatste programma zal zondag 29 april worden uitgezonden.

'Alhoewel het programma nog steeds goed beluisterd wordt, past de huidige programmaopzet minder in het nieuwe imago van onze succesvolle radiozender,' zegt programmadirecteur Michèl Weber.

Gezamenlijk met Jomanda zal worden bekeken of een eventueel vernieuwde programmaformule in het nieuwe radioschema van Noordzee FM mogelijkheden biedt. Noordzee FM maakte vorige maand de komst bekend van voormalig Radio 538-jock Colin Banks en RTL-live presentatrice Sylvana Simons.

Colin Banks is elke werkdag tussen 06.00 uur en 09.00 uur te beluisteren in de nieuwe ochtend show 'The Morning Call'. 'Ontwaken in alle smaken' is zijn motto. De komst van Sylvana betekende de terugkeer van 'Sylvana's Soul'. Nu iedere zaterdagavond te beluisteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur naast het interactieve programma 'Sylvana' dat te beluisteren is op iedere vrijdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Craig David, Melanie C, maar ook die van Marco Borsato, BloF en Acda & de Munnik. Kortom Jouw muziek! Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl.

Naarden, 26 maart 2001

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie