Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DutchWireless introduceert StudentMenu

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Amsterdam, 22 maart 2001

STUDENTMENU: DE STUDENTENSTAD IN JE BINNENZAK

DutchWireless introduceert StudentMenu, een mobiele Internet portal voor HBO en WO studenten. StudentMenu biedt studenten de mogelijkheid om via hun mobiele (WAP) telefoon op eenvoudige wijze praktische informatie op te zoeken over hun studentenstad. Altijd op zak, overal beschikbaar, 24 uur per dag. StudentMenu is op dit moment beschikbaar voor Amsterdam, andere studentensteden zullen spoedig volgen.

Praktische informatie over de studentenstad
StudentMenu geeft toegang tot relevante en praktische informatie over de studentenstad. Adressen, telefoonnummers en achtergrond-informatie over onderwijsinstellingen, kamerbureaus, bijbanen, uitgaan, kroegen, studentenverenigingen en diverse links naar andere wapsites speciaal voor studenten. Gevonden telefoonnummers kunnen direct vanuit het menu worden gebeld, of er kan een E-mail of SMS bericht verzonden worden.

Studenten kunnen gratis eigen wapsites maken
In samenwerking met Mbasics, ontwikkelaar van tools voor mobiel Internet, wordt aan studenten de mogelijkheid geboden om geheel gratis en op eenvoudige wijze eigen wapsites te maken. De leukste en meest creatieve wapsites van studenten zullen worden opgenomen in StudentMenu en kunnen rekenen op extra promotie.

Kies wap.studentmenu.nl om StudentMenu met WAP te raadplegen. Kies www.studentmenu.nl om StudentMenu via Internet te bekijken.

Over DutchWireless
DutchWireless is een uitgever die zich specifiek richt op het ontwikkelen en aanbieden van mobiele informatiediensten. Het bedrijf initieert eigen diensten die zij aanbiedt via mobiele kanalen zoals SMS, WAP, i-Mode en handcomputers. In de komende maanden zal DutchWireless enkele uitgebreide mobiele informatiediensten introduceren. Hiertoe werkt DutchWireless nauw samen met informatieleveranciers en diverse specialisten op het gebied van technologie voor draadloze Internet toepassingen. DutchWireless ontwikkelt tevens diensten in opdracht van bedrijven of mobiele operators en geeft advies over strategie en produktontwikkeling voor mobiele informatiediensten.

DutchWireless is eind 2000 opgericht en gevestigd te Amsterdam. Nolan Norton Ventures B.V., onderdeel van KPMG Nederland, is als strategische investeerder en partner betrokken bij DutchWireless. Momenteel is DutchWireless in gesprek met een aantal investeerders voor een volgende ronde financiering. Meer informatie is te vinden op www.dutchwireless.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
DutchWireless B.V.
Arjan Bronkhorst
Tel: +31 - (0)6 - 15 0616 15
E-mail: (arjan@dutchwireless.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie