Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geveke koopt verhuurspecialist Knijff

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Bron: Geveke N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Geveke N.V.

Geveke koopt verhuurspecialist Knijff

NAARDEN - Dienstverlenende handelsorganisatie Geveke breidt met de aankoop van W. Knijff bv opnieuw haar verhuuractiviteiten uit. Knijff verhuurt, verkoopt en verleent service aan onder andere meetapparatuur, gemotoriseerde werktuigen en kleinere gereedschappen en richt zich daarmee met name op de sectoren wegen-, water- en railbouw. Met 23 medewerkers realiseerde de onderneming uit Ridderkerk in 2000 een omzet van ruim EUR 5,5 miljoen.

De acquisitie past geheel in de strategie van de Geveke groep, waarin uitbreiding van de verhuuractiviteiten een vooraanstaande plaats inneemt. Knijff heeft een goede positie in de business-to-business verhuurmarkt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie