Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 26-03-2001 2e Persbericht 26 maart 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Inbreker gepakt
Maandagmorgen rond 11.00 uur is op de Smalle Haven een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man werd op heterdaad betrapt toen hij bezig was in te breken in twee bestelautos. Hij had gereedschap uit de twee autos gestolen. Tijdens het onderzoek bleek dat hij ook al eerder die morgen drie kratjes leeg goed bij een café aan de malle Haven had gestolen. Tegen de man is op het politiebureau proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Emballage gestolen
Vanaf een terrein van een bedrijf aan de Haverdijk zijn maandagochtend omstreeks 11.30 uur 17 emballagekratten gestolen. De dader heeft bij de omheining een gat gegraven om onder het hek door te kunnen kruipen.

Helmond: Oplegger gestolen
Vanaf de Varenschut is tussen vrijdagavond 22.00 uur en maandagochtend 5.30 uur een 3-assige blauwe oplegger, van het merk Novatrail HRD, met het kenteken BJ-LV-73 gestolen. De oplegger was voorzien van een wit zeil.

Helmond: Woninginbraak
Uit een woning aan de Margrietlaan is zondag tussen 16.00 en 22.30 uur een videorecorder gestolen. De dader is binnengekomen door een bovenlicht van de achterdeur open te breken.

Helmond: Inbraak in woning
Uit een woning aan de Sperwerstraat is zondag tussen 17.30 en 23.30 uur een TV gestolen. De dader kwam binnen door een deur aan de achterkant van de woning open te breken.

Best: Aanhangwagen gestolen
Uit een bedrijfspand aan de Rijksweg is maandag tussen 00.00 en 7.00 uur een grijze aanhangwagen met het kenteken VG-ZS-45 gestolen. De dader kwam binnen door een dakraam te vernielen.

Best: Emballage gestolen
Vanaf een terrein van een bedrijf aan de Brem zijn tussen zaterdagavond 18.00 uur en maandagochtend 8.00 uur 12 kratten met lege flessen gestolen. De dader is vermoedelijk over het hek geklommen om op het terrein te komen.

Budel-Schoot: Auto gestolen en uitgebrand teruggevonden Vanaf de Grootschoterweg is zondagochtend tussen 00.15 en 2.00 uur een rode Ford Aerostar gestolen. De auto werd twee uur later uitgebrand terug gevonden in Hamont-Achel in België.

Geldrop: Kristal en auto gestolen
Zondag is tussen 19.15 en 20.30 uur ingebroken in een woning aan het Volmolenplein. De dader kwam binnen door een raam aan de achterkant van de woning open te breken. Uit de woning werd de autosleutel gestolen waarmee vervolgens een witte Mercedes Benz 208 D met het kenteken VL-XJ-29 is weggenomen. Uit de woning zijn verder diverse kristallen voorwerpen met een nog onbekende waarde gestolen.

Hulsel: Deurkozijnen gestolen
Vanaf een bedrijfsterrein aan de Willibrordlaan zijn zondag tussen 23.00 en 23.15 uur twee deurkozijnen gestolen. De dader kwam op het terrein door het hekwerk te vernielen.

Someren: Vrouw gewond bij aanrijding
Op het kruispunt Winkelstraat Veldweg is zondagavond rond 19.30 uur een 58-jarige vrouw uit Mierlo gewond geraakt bij een aanrijding. De aanrijding werd veroorzaakt doordat een 27-jarige automobilist uit Mierlo, die over de Veldweg reed, geen voorrang verleende aan een 57-jarige automobilist uit Mierlo die van rechts uit de Winkelstraat kwam. De 58-jarige inzittende van het voertuig van de 57-jarige bestuurder is met verwondingen overgebracht naar het St. Anna ziekenhuis.

Someren: Onder invloed
Zondagavond om 20.40 uur is op de Mierloseweg in Someren een 27-jarige man uit Mierlo betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies tijdens een controle 1,9 pro mille. Zijn rijbewijs heeft de man bij de politie moeten achterlaten. Bovendien wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Valkenswaard: Woninginbraak
Uit een woning aan de Hazelaar zijn tussen zaterdagochtend 8.30 uur en zondagavond 18.00 uur twee staande klokken, een TV en een telefoontoestel gestolen. De dader kwam binnen door een deur aan de achterkant van de woning open te breken.

Valkenswaard: Auto gestolen
Vanaf de Alberdinck Thijmstraat is maandagochtend rond 3.15 uur een rode Opel Vectra met het kenteken GP-SB-26 gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie