Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Statistisch jaarboek 2001 verschenen

Datum nieuwsfeit: 26-03-2001
Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek
Zoek soortgelijke berichten
CBS

Statistisch jaarboek 2001

Vandaag verschijnt het Statistisch jaarboek 2001. Dit naslagwerk van het CBS bestaat uit bijna 600 pagina's met 650 overzichtelijke tabellen en grafieken. Van het boek verschijnt ook een cd-rom. Het Statistisch jaarboek 2001 bevat actuele cijfers en feiten over vrijwel alle aspecten van de Nederlandse samenleving: bevolking, leefsituatie, gezondheidszorg, arbeid en werkgelegenheid, landbouw, industrie, milieu en handel. De cijfers zijn gemakkelijk te vinden via een strakke rubriekenindeling en een uitgebreid trefwoordenregister. De cd-rom van het Statistisch jaarboek 2001 bevat behalve de complete inhoud van het gelijknamige boek ook een handige en eenvoudige zoekstructuur plus ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie